Geschiedenis

November 2008

By 1 november 2008 No Comments

Poeh! Dat was even hard werken deze zomer. Maar ontzettend leuk om te doen. Netwerk opbouwen, gasten verwennen, verder bouwen aan ons Schloss en ook nog proberen een keer per maand een mooie motorrit te maken. Yvette`s zoon Joost was hier in juli en augustus. Mede dankzij hem verliep de organisatie tijdens het bezoek van de Intruderclub vlekkeloos. Ook wat bouwen betreft staat hij z`n mannetje. 65m2 Terras voor gastenkamer, restaurant en keuken langs gebouwd rustend op 12 “pilaren”. Binnenkort kunnen er velen op ontbijten, dineren en relaxen. Nu nog de balustrade. Ook de “bio-klär-anlage” (beerput) is gebouwd. Een noodzakelijke, dure, klus maar in de toekomst geld besparend. Hopelijk lukt het deze winter nog een paar kamers te renoveren en van badkamer te voorzien. De erste reserveringen voor het volgend jaar zijn binnen en zien er veelbelovend uit. Vind je dit verhaal te kort en krachtig dan moet je snel zelf komen kijken.