Geschiedenis

Juni 2008

By 1 juni 2008 No Comments

De winter van 2007 en voorjaar 2008 hebben we flink doorgewerkt. De hal is klaar. De originele middeleeuwse fresco`s zijn door Yvette van de lagen stuc en verf ontdaan. Elke avond kwam ze geel van de steiger. De toiletten zijn klaar en het trappenhuis ziet er ook een stuk frisser uit. Boven zijn een aantal kamers liefdevol door Yvette ingericht. Nog niet gerenoveerd met eigen badkamer maar prachtig om in te slapen. Het grasveld/tuin/park biedt volop werk. Een hele klus alles netjes te houden. We zijn laat met met de moestuin. Door het vele binnen werk. Maar de meeste groentes komen nu mooi op. De plaatselijke schutters vereniging organiseerde op Schloss Greifenhain hun voorjaars schieten. Vele notabelen uit de gemeente waren hiervoor uitgenodigd. Bikers, in het bijzonder de REO uit Rotterdam, rustzoekers, levensgenieters, avonturiers, wandelaars, fietsers en niet te vergeten de hardlopers, met name Run 4 Fun uit Amsterdam heeft hier genoten van de prachtige- en rustige omgeving; en wij van hen. Alle soorten gasten hebben we hier dus al gehad. Boeiend en leuk. Het wachten is nu op de bouwvergunning voor het terras. Intussen zijn er nog heel wat deuren en kozijnen waar nog 6 lagen verf af moeten. De metamorfose geeft steeds veel voldoening. Gelukkig staan er verscheidene gasten ingepland voor de loop van het jaar. Je bent van harte welkom maar reserveren is een must!