Geschiedenis

September 2007

By 1 september 2007 No Comments

Nu er ruimtes klaar zijn geeft dat een heel rustig gevoel. Het ziet er prachtig uit. We combineren onze oude antieke meubels met moderne meubels en accessoires en Yvette haar kaarsjes maken er een feeëriek geheel van. Er worden regelmatig evenementen in de omgeving georganiseerd. We hebben al “open-air-festivals” bezocht, middeleeuwse schouwspelen met paarden er ridders en party’s bij de Beachbar. Verder worden er motorritten en vliegerfeesten gehouden.

 

We installeren een infraroodcabine in de rustruimte. Een mooie tussenoplossing zolang de grote sauna nog niet klaar is. In combinatie met de natuurlijke elementen geeft dit een bijzondere charme. Naast het smeedijzeren hek is rondom het hele terrein een “wildhek”geplaatst. Dit houdt mens en dier op afstand en biedt onze gasten extra privacy. Na een zonnige maandagse motorrit komen we thuis en zien tot onze grote verbazing 2 motoren op een trailer in de tuin staan. Eigenaren onvindbaar. Totdat ze ’s avonds opkomen dagen: Michiel en Martha van de Intruderclub Holland. Ze hadden van de Friese Intruderrijders zoveel positiefs gehoord en konden het niet laten een stuk vakantie in hun Europatour bij ons door te brengen. Motoren in de kelder stallen en een gezamenlijke rit completeert het geheel.

SCHLOSS GREIFENHAIN: MOTORVRIENDELIJK!

Intussen hebben we veel nieuwe contacten gelegd en we hopen dat dat volgend jaar veel bezoekers/gasten oplevert. Anne repareert de balkondeuren voor de tweede keer nadat ze door een storm waren kapot geslagen. Het wordt frisser buiten: ’s avonds de tegelkachel aan. Maar het huis voelt al aangenaam door de vloerverwarming die we nu heel langzaam op temperatuur laten komen.