Geschiedenis

Januari 2007

By 1 januari 2007 No Comments

De eerste week van januari brengen we door in Leeuwarden. Yvette werkt aan culinaire hoogstandjes en Anne is bezig met demontage van diverse zaken die naar het slot moeten worden verhuisd.

We zorgen er echter voor dat we op vrijdag 12 jan. Weer terug zijn op het slot voor de nieuwjaarsreceptie. Deze bijeenkomst van Burgemeisters, politici en ondernemers is een zeer formele aangelegenheid. Naast toespraken zijn er toneelstukjes van kinderen van de basisschool en gedichten begeleid door pianospel. Gelukkig is er na afloop een informeel gedeelte waarin we kennismaken met Ortsburgemeisters uit de naburige dorpen.

Goede samenwerking ligt zeker in het verschiet. De leuke, jonge Orstsburgemeisterin van Casel ziet samenwerking op het gebied van camping en strand wel zitten.Januari

Yvette gaat daarna weer naar Leeuwarden en Anne wordt uitgenodigd door buurman Rudiger het plaatselijke museum te bewonderen. Een mooi stukje geschiedenis bijeen maar historie over ons Slot is moeilijk te vinden.

Na al deze feestelijkheden nemen we de bouwactiviteiten weer op.